NIEUWS ARCHIEF van Hansen Aaldering RegioBank en Financieel advies

Wat geeft een brugklasser uit?

Vaak wordt er pas over geldzaken gesproken als het niet goed is gegaan. Dan komt het snel over als een verhoor en nieuwe afspraken voelen voor de kinderen als opgelegde regels. Op de site van Regiobank staan adviezen over de financiele begeleiding van uw kind.

sparen voor een kind spaarpot bank inbrengen leren omgaan met geld

Mobiel bankieren

Met Mobiel Bankieren van RegioBank heeft u uw bank altijd in uw binnenzak. Handig als u snel uw saldo wilt bekijken of een betaling wilt doen. Of u nu thuis bent of onderweg.

De Mobiel Bankieren App staat alleen op de officiële winkel-kanalen zoals de Apple App Store, Windows Market Place en Google Play.

 

makkelijk een app met bankzaken boij de hand thuis of onderweg mobiel bankieren altijd op de hoogte banksaldo

Dubbel feest:

RegioBank heeft maar liefst twee fantastische prijzen gewonnen!

Op donderdag 20 april is RegioBank door SAMR verkozen tot de klantvriendelijkste bank van Nederland van het jaar 2016. Op 13 april is RegioBank door de CCDNA Awards ook al benoemd tot de meest klantgerichte bank van Nederland.

Het zijn allebei prijzen die we te danken hebben aan de waardering van onze klanten. En daar doen we het uiteindelijk voor.

Woongenot zelfstandigen

Goed nieuws voor de snelgroeiende groep zelfstandigen want vanaf heden kunnen zij bij Hansen Aaldering rekenen op meer mogelijkheden. Dit maakt dat kersverse zelfstandigen wel in aanmerkingkomen voor een hypotheek, ook wanneer ze korter dan 3 jaar voor zichzelf werken. Doorgewinterde ondernemers profiteren hier overigens ook van!

Klik op de foto voor meer uitleg, of neem voor details contact met ons op.

Hansen aaldering op tv nieuws dat jongeren ook een hyotheek kunnen krijgen en zelfstandigen hypotheeklasten kunnen dragen

OVERSTAPSERVICE

Met de overstapservice van de Regiobank is het heel gemakkelijk om van bank te veranderen. Onze adviseurs helpen u de overstap snel en probleemloos te regelen.

overstappen van de ene bank naar de andere zorgeloos en zonder gedoe. goed advies. jouw belang staat voorop. dat is een garantie
Jurgen en alwin staan met hart en ziel voor hun financieel adviesburo. trots en blij met de publieksprijs beste RegioBank

RegioBank meest klantgerichte bank van 2016

RegioBank is winnaar van de Customer Centric DNA Award 2016. RegioBank is daarmee benoemd tot de meest klantgerichte bank van Nederland. Het is de grootste publieksprijs die te winnen is op het gebied van klantgericht ondernemen in Nederland. Ruim 12.000 Nederlanders doen aan het onderzoek mee. RegioBank heeft deze prijs vooral gewonnen dankzij de 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank.

Hansen Aaldering Financieel Advies is één van die adviseurs en daar zijn we trots op.

 

© 2018 Hansen Aaldering Financieel advies