Onafhankelijk advies verzekeringen

 

Een eerste huis gekocht, een eigen onderneming gestart of net met pensioen? Iedere leefsituatie brengt andere risico’s met zich mee. Samen met u brengen we die risico’s in beeld en zoeken we de best passende verzekeringsoplossing. Ons uitgangspunt? U ontzorgen!

 

Ook op het gebied van verzekeringen is Hansen Aaldering Financieel Advies onafhankelijk en werken we samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen.

 

Particulier

Een eerste eigen auto? Een dochter die in het buitenland stage gaat lopen? Of een nieuwe mountainbike omdat u meer tijd heeft voor uw hobby? Wij helpen u graag.

 

Zakelijk

Als ondernemer loopt u een groot aantal risico’s. Arbeidsongeschiktheid van uzelf, materiaal dat gestolen wordt, aansprakelijk gesteld worden omdat u op locatie een schade veroorzaak heeft of verzuim van uw medewerkers zijn er nog maar enkele. Wij brengen die risico’s in kaart en bespreken met u welke risico’s u zelf kunt dragen en welke uw afgedekt wilt hebben door een verzekering.

 

Schade

Heeft u een schade? Neem contact op met ons kantoor en wij helpen u om de schade zo snel mogelijk te regelen.

 

Verzekeraars waar wij mee samenwerken zijn onder andere:

Klaverblad verzekeringen, NH1816, Delta Lloyd, Aegon, Allianz, De Amersfoortse, ASR de Nederlandse verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen, Nationale Nederlanden, De Goudse en Europese verzekeringen. Laat uw verzekeringen vergelijken. Wij zijn de lokale onafhankelijke partij die makkelijk bereikbaar is en u ondersteunt en ontzorgt door middel van persoonlijk en verhelderend advies.

 

 

 

 

© 2018 Hansen Aaldering Financieel advies